YDINVERKOSTO

Ydinverkosto

Ydinverkosto-osaaminen käyttöön

Joukossamme on mainonnan suunnittelijoita, katukampanjoijia, graafikoita, ydinvoiman ja uraanilouhinnan asiantuntijoita, taiteilijoita, organisaattoreita jne. – osaajuutta ja tietoa löytyy lähes kaikkeen. Mutta, jotta osaaminen voitaisiin ottaa käyttöön, me …

… tarvitsemme rahaa

Tarvitsemme rahaa mm. esittely- ja mainosmateriaalin painatukseen, matkoihin ja kokoustilojen vuokriin. Ylivoimaisesti suurin osa toiminnastamme on tietenkin ilmaista, mutta ilman rahaa me emme voi kampanjoida menestyksekkäästi. Pienikin lahjoitus on hyödyllinen. Jos esim. jokainen ydinverkostolainen lahjoittaa 10 euroa, on käytössämme yli 5.000 euroa kampanjarahaa!

Ydinverkoston toimintaa rahoittamaan rekisteröitiin äskettäin Ydinverkoston Tuki ry -yhdistys. Ydinverkoston Tuki ottaa vastaan lahjoituksia, järjestää rahankeräyksiä, arvontaa ja harjoittaa pienimuotoista Ydinverkoston tuotteiden myyntitoimintaa. Perustajajäseniä ovat Ydinverkoston Hannu Karvonen, Senni Luosujärvi ja Erkki Veittikoski.

Ydinverkoston tuki ry:n pankkitili:

313110-58770
Handelsbanken, Oulu

Lahjoituksina saadut varat käytetään ydinvoima- ja uraanikaivostoiminnan vastaiseen työhön Pohjois-Suomessa. Jos haluat korvamerkitä lahjoituksen, laita maksuviitteeksi:

  • Meri-Lapin toimintaryhmä: ML
  • Raahen toimintaryhmä: R